Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ugye nyugodtan használhatok...

Ugye nyugodtan használhatok rama margarin helyett flóra light margarint?

Figyelt kérdés
Sziasztok! most akarom megcsinálni életem első kis "sutijét" :) lapokból all és a kokuszhoz 25 dkg rama margarint ír,nyugodtan lehet flóra light is?:)
2014. márc. 28. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem .mert a ráma sütésre van kifejlesztve .

A flóra light meg kenyére kenésre.

2014. márc. 28. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
A kenő- és a sütőmargarin nem ugyanaz. Más az összetétele, állaga, ezáltal más eredményt kapsz, ha felcseréled őket.
2014. márc. 28. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
akkor mindenképp vegyek ráma margarint? :) köszönöm nektek:)
2014. márc. 28. 17:28
 4/11 gömbicica ***** válasza:
64%

ha egyszer vajjal fogsz sütit csinálni, életbe nem próbálkozol sem flórával, sem rámával többet.


ha ragaszkodsz a margarinhoz, életed első sütijét ne rontsd el flóra light-tal.

2014. márc. 28. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nem jó, mert nagyon alacsony a zsírtartalma.

Sütőmargarin vagy vaj a megoldás, amik 70 illetve 80-82 %os zsírtartalmúak.

2014. márc. 28. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a margarinnál maradsz (lényegesen olcsóbb, mint 25 dkg vaj ) , akkor a jól bevált Ráma kocka jó lesz.De van már vajízű Ráma is, nézz körül, amikor vásárolsz.
2014. márc. 28. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
századszorra is elmondom, és századszorra is le leszek pontozva, hogy: vaj, vaj, vaj, margarint sem sütéshez, sem főzéshez nem érdemes használni, mert szarabb íze lesz a kajának.
2014. márc. 28. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 gömbicica ***** válasza:
100%

7-es :-)

Téged is lealáztak a pontokkal((((

Nem baj! egyék a müanyagot :-)

2014. márc. 29. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
A margarin nem műanyag, és nem tudom, hogy egészségesebb-e a vajnál vagy ártalmasabb, de hogy rosszabb íze van a kajának, ami margarinnal készül, az szimpla tény. És igen, és azért itt mindig jár a lepontozás, ha valaki ilyen eretnek gondolatot le mer írni. :)
2014. márc. 29. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

off, de örüljetek neki hogy ti megtehetitek a vajat.

Vagy áruljátok el hogy hol veszitek olcsón.Mert felénk 100g 200Ft ha kell a krémbe 25dkg az mindjárt 600Ft, mellete a legtöbb tésztába főleg egy levelesbe is kell min 25dkg az szintén hatszáz. 1200Ft csak a vaj és akkor még hol a többi hozzávaló?

Vagy akkor ha valaki nem teheti meg hogy az amúgy is legolcsóbb ebéd (paprikás krumpli 2000Ft) mellé 3-4000ftért süssön süteményt az már ne is egyen sütit???

2014. márc. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!