Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A margarin meg tud romlani?...

A margarin meg tud romlani? Vagy jóval a szavatossági időn túl is nyugodtan el lehet fogyasztani?

Figyelt kérdés
(Flóra szívbarát)
2013. okt. 2. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje járt le ? Szerintem jó ideig nincs még baja.Én is felszoktam használni.
2013. okt. 2. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A margarin nagyin nem tesz jót az egészségednek, kimondottam ártalmas.

A kérdésre: a csomagoláson lévö dátum NEM a felhasználhatóság ideeje, hanem a minöségmezörzésé, ami annyit jelent, hogy a fletüntetett idöpontig garantált, hogy az élvezeti értéke optimális, ezután már lehet esetleg ízben vagy állagban eltérés, de ettöl még fogyasztható, NEM romlott.

Mivel eddig az idöpontig van garancia, ezért MINDEN cég úgy adja meg az idöpontot, hogy még jóval ezután se legyen semmiféle minöségcsökkenés, mert csak így van elegendö biztonsága.

2013. okt. 2. 13:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb. 2 hónapja járt le
2013. okt. 2. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Bontsd ki és nézd meg . Ha ugyanúgy néz ki akkor semmi gond :)
2013. okt. 2. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Azt szav. időn belül komolyan megennéd? :S

Fujj..

2013. okt. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!