Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tapasztalt háziasszonyok!...

Tapasztalt háziasszonyok! Vajjal finomabb a süti, mint margarinnal?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a férjem szülinapja, és tortát szeretnék sütni neki. Rendszerint margarint használok, most is csak az van itthon, de most szeretném, hogy ez a torta a legfinomabb legyen. :) Szerintetek vegyek vajat, jobb lesz tőle, vagy ugyanolyan lesz margarinnal is?

(Tudom, a vaj egészségesebb, most nem ez a kérdésem.)



2014. febr. 26. 09:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát erre jó sok különböző választ fogsz kapni.

Nekem a krémekhez a vaj vált be.

2014. febr. 26. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:

Nos, en nem érzem a különbséget. Volt hogy ugyanazt a sütit megcsináltam vajjal es margarinnal is, senki nem vett eszre különbséget.

Itt a legtöbb valaszado azt fogja mondani, hogy ég es föld. Ha belefér a keretbe, használj vajat, az termeszetes anyag, en csak ezért tudom javasolni, ahogy mar említettem, nálam izre nem volt tapasztalható különbség.

2014. febr. 26. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

Én általában margarint használok, viszont van néhány olyan süti ami finomabb vajjal.


Mit szeretnél sütni? Talán úgy egyszerűbb a válasz.

2014. febr. 26. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Sacher tortát, a tésztájába kell.
2014. febr. 26. 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
A tésztába mindegy, hogy melyiket teszed. De a krémbe sem lehet nagyon észrevenni a különbséget. Sokat sütök, de még az "igényesebb" vendégem sem vette észre, hogy nem vajjal készült.
2014. febr. 26. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a vajat jobban szeretem, de szerintem a tésztában magában nem annyira ütközik ki a különbség. Krémben már jobban, abban inkább vajat használok.
2014. febr. 26. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem a megszokott módon csináld a tortát. Egyrészt a férjed olyannak szokta meg, ha finomabbra sikerül, akkor is "más" lesz.

Másrészt nem "élesben" kell kísérletezni, újítani.

2014. febr. 26. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
A sachert én margarinnal szoktam.
2014. febr. 26. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Én tésztában is érzem és tortába biztos vajat tennék, krémbe pláne. Az egyetlen sütifajta amit margarinnal csinálok, az a sportszelet, kókuszgolyó stb. Viszont árban óriási a különbség, akár 4-5szörös is lehet.
2014. febr. 26. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A tésztában valóban nem venni észre a különbséget, szerintem nyugodtan csináld margarinnal. pl sima Rámával, vagy a vajízű Rámával.
2014. febr. 26. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!