Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség, ha Rama...

Mi a különbség, ha Rama margarinnal, vagy ha olcsó margarinnal csinálom meg a sütit?

Figyelt kérdés
Megéri megvenni a drágábbat ?
2013. dec. 11. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Az a különbség, hogy az egyiknél több pénz marad a zsebedbe. A közös pedig, hogy mindkettővel nagyon finom lesz a süti :)
2013. dec. 11. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanaz van minden margarinban csak a márka névért fizetsz többet, a samponoknál is ugyanez a helyzet meg sok másnál.
2013. dec. 11. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
Sokaig en is azt hittem,amit az elottem szolok irtak,de aztan tettem egy probat. Ugyanazt a receptet elkeszitettem Rama es Liga margarinnal is,mas hozzavalon nem valtoztattam. ERESZHETO A KULONBSEG,HA EGYMAS UTAN KOSTOLOD A KET TESZTAT! Ezen en lepodtem meg a legjobban! Nem lesz rossz az olcsobb margarinbol sem,viszont sokkal jobb Ramabol.
2013. dec. 11. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
És általában még jobb lesz, ha margarin helyett vajat használsz...
2013. dec. 11. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:

Tűrhetőek az olcsóbb margarinok is, de inkább begyúrva a tésztába.Legalább 70 %-osnak kell lennie.

Viszont a krémekhez érdemesebb a Rámát venni, mert tejesmargarin, sőt most megjelent a vajízű változata is.

persze mindenki szívesen használna vajat, de nem olyan világot élünk, hogy fél kiló vajakat elhasználjunk egy sütihez... sajnos.

2013. dec. 12. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
én jártam már pórul olcsóbb margarinnal. Nem volt az igazi a krém állaga. Azóta inkább Ramat használok, bár próbáltam már a vénuszt is.
2013. dec. 12. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:

A 4.-hez csatlakozom. A margarint kb. csak Kelet-Európában használják étkezési célokra, ahol jobban élnek az emberek, ott egyértelműen csak vajjal sütnek.


Tény és való, hogy olcsó és drága margarin között is érezhető a különbség, de vaj és margarin között meg ég és föld :)

2013. dec. 12. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Az új Rama-t próbáltam,az nagyon bejön ! :)
2013. dec. 12. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

"persze mindenki szívesen használna vajat, de nem olyan világot élünk, hogy fél kiló vajakat elhasználjunk egy sütihez... sajnos."

Én inkább ritkán eszek sütit, de akkor azt rendes minőségben, mint gyakran, de rosszabbat...ízlések és pofonok...

egyébként nem tudom, megint kinek volt jó, hogy lepontozgatott pár választ...mindenesetre szinte szégyellem magam így, hogy én a vajat preferálom, hiszen ez valaki szerint "nem hasznos" válasz...én kérek elnézést...

2013. dec. 13. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
32%

Már bocs, de a margarinról szólt a kérdés...

Lehet, hogy valaki gyakrabban süt sütit, mint te, ezért a margarin éri meg neki jobban.

Nálunk még senki sem köpte ki a süteményt, mert margarinnal készült.

2013. dec. 13. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!