Mi a különbség, ha Rama margarinnal, vagy ha olcsó margarinnal csinálom meg a sütit?
Tűrhetőek az olcsóbb margarinok is, de inkább begyúrva a tésztába.Legalább 70 %-osnak kell lennie.
Viszont a krémekhez érdemesebb a Rámát venni, mert tejesmargarin, sőt most megjelent a vajízű változata is.
persze mindenki szívesen használna vajat, de nem olyan világot élünk, hogy fél kiló vajakat elhasználjunk egy sütihez... sajnos.
A 4.-hez csatlakozom. A margarint kb. csak Kelet-Európában használják étkezési célokra, ahol jobban élnek az emberek, ott egyértelműen csak vajjal sütnek.
Tény és való, hogy olcsó és drága margarin között is érezhető a különbség, de vaj és margarin között meg ég és föld :)
"persze mindenki szívesen használna vajat, de nem olyan világot élünk, hogy fél kiló vajakat elhasználjunk egy sütihez... sajnos."
Én inkább ritkán eszek sütit, de akkor azt rendes minőségben, mint gyakran, de rosszabbat...ízlések és pofonok...
egyébként nem tudom, megint kinek volt jó, hogy lepontozgatott pár választ...mindenesetre szinte szégyellem magam így, hogy én a vajat preferálom, hiszen ez valaki szerint "nem hasznos" válasz...én kérek elnézést...
Már bocs, de a margarinról szólt a kérdés...
Lehet, hogy valaki gyakrabban süt sütit, mint te, ezért a margarin éri meg neki jobban.
Nálunk még senki sem köpte ki a süteményt, mert margarinnal készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!