Mi a különbség, ha Rama margarinnal, vagy ha olcsó margarinnal csinálom meg a sütit?
9.: itt mindenkit lepontoznak, aki vajat használ margarin helyett, étolaj helyett olívaolajat, neadj' isten telik neki szezámmagolajra, tökmagolajra vagy hasonlókra.
Hogy miért? Puszta irigységből. Magyarországon nagyon sokan élnek kis pénzből, és egyszerűen bebeszélik maguknak, hogy az csak "hülye sznob" aki jobb minőségű alapanyagokból étkezik, mert hát ugye az olcsóbbal is ugyanolyan.
A másik jellemző mentalitás meg a "20 éve is jó volt margarinnal, most mért ne lenne az" - na ez meg olyan, hogy 50 éve meg zsírral is jó volt, most miért nem az?:)
Igaz, egyszer kellene csak megkóstolniuk a két étel közötti különbséget, és észhez térnének, de ha nem hát nem.
Itt 9-es, egyetértek 11-essel és veled is, kérdező...:)
Nem akarom másnak megmondani, hogy mit csináljon, leírtam a saját véleményemet, és pláne örülök, hogy hasznosnak találtad a különböző véleményeket, hiszen pont ez a célja ennek a fórumnak szerintem. :) Csak úgy tűnik, nem mindenki ért egyet velünk itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!