Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó citromos süti recept?

Jó citromos süti recept?

Figyelt kérdés
Ne legyen nagyon krémes, de azért legyen benne. Inkább citromos legyen. Lehet torta is. Keresgéltem az interneten, de jobb lenne egy bevált recept, és nem is találtam olyat, ami tetszene elsőre. Mind nagyon krémes. Esetleg margarin helyett valamit, ami semlegesebb ízű nem tudtok? Köszi!

2014. jan. 31. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be : rendszeresen csinálom : A torta lap részét piskótából csinálom.

[link]

2014. jan. 31. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

szia!

Én ezt szoktam készíteni, főleg nyáron, nagyon finom! Fontos, hogy Hulala tejszínt vegyél hozzá, az jól megkeményedik.

[link]

2014. jan. 31. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Igaz, hogy krémes, de nem vajas, ezért könnyen emészthető.
2014. jan. 31. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2014. jan. 31. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ezt a receptet szeretem nagyon, sokszor megsütöttem már.

[link]

Ha soknak találod a krémet felezheted is.(szerintem ha nagy tepsivel csinálsz nem sok)

Ez tényleg egy nagy tepsibe való mennyiség 30x40cm-es

Vagy csinálhatod a felét narancsos krémmel, annak is megtalálható itt a receptje.

2014. febr. 1. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2014. febr. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!