A magarint kihűlés után kellett volna a krémbe keverni, én előtte kevertem, és most elég híg a krém. Lehet ezt valahogyan helyrehozni?
Figyelt kérdés
Amit kaptam receptet, abba ez nem volt beleírva, amikor meg kész lett a krém és gyanítottam, hogy ennyire nem kellene folyósnak lennie, akkor ràkerestem a neten, ott viszont írtàk, hogy a felforralt lisztes tejbe akkor kell belekeverni a margarint, ha az màr kihült.2014. febr. 9. 16:39
1/4 anonim válasza:
Ezt a krémet most tedd a hütőbe: amikor lehült nézd meg ,hogy mennyire dermedt meg a margarintól: Ha még mindig híg akkor . apránként tegyél hozzá hideg rámát . Ne sokat : lehet ,hogy összefogja majd.
ha ez sem segít akkor csináld meg újból a krémet.
A hideg lisztes tejhez ,is apránként keverd a hídeg rámát.
2/4 anonim válasza:
Én hideg vizes edénybe állítanám, és folyamatos keverés mellett hűteném. Nem gyors folyamat, de működőképes.
3/4 anonim válasza:
Tedd hűtőbe és időközönként kavargasd meg. Előbb-utóbb megszilárdul. A hideg vizes edényben való hűtés is jó, csak cserélgetni kell a vizet, mert átmelegszik, meg azért kell neki egy kis idő.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A hűtés bevàlt :)
2014. febr. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!