Van olyan ételt amit gyerekkori trauma miatt nem eszel meg oviból iskolából a menza miatt?
Kapor! Szo szerint rosszul vagyok minden olyan eteltol amiben egy apro kapordarabka megtalalhato vagy erezheto! Az iskolai kaporfozelek miatt! Eleg csak megereznem a szagat es hanynom kell, a szo legszorosabb ertelmeben!
Edeskaposzta (kinezetre olyan volt, mint a szekelykaposzta, amit szerettem, de amikor a vart iz helyett egy edes trutyit ereztem ......)
Mindenki zöldet kapot tőlem!!!!
Aki lepontozgat az szényelje magát!!
Az oviban egyszer paprikás krumpli és tejbegríz volt, ami persze visszajött este. 14 éves koromig nem ettem meg a paprikás krumplit.
Általánosba a tarhonya nem jött be a mellettem ülő oszt.társamnak, azt 34 éves koromig nem ettem meg.
Fás karalábéleves vagy főzelék és a grízes tészta.
Gyerekkoromban az suliban is és otthon is gyakraálélandóan az volt, kb. 20-30 évre megutáltam :D
Én, aki abszolút nem vagyok válogatós, szinte mindent megeszek, a grízes tésztát képtelen vagyok. Egyszer, felnőttként már nagyon éhes voltam (asszem kórházban voltam) és nem volt más, csak az: megpróbálkoztam vele, de csak forgott a számban és nem bírtam lenyelni... Sose gondoltam volna, hogy ilyen van.
De jelentem, ma már képes vagyok azt is megenni! :D Az idő minden sebet begyógyít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!