Van olyan ételt amit gyerekkori trauma miatt nem eszel meg oviból iskolából a menza miatt?
"- mindenféle bőr (csirke bőr, disznóbőr
- mócsingos hús"
Ugyan ez. Megtömtek vele a bölcsődébe, azóta a látványától is rosszul vagyok, ha véletlenül a számba kerül, napokig nem bírok enni semmit.
sokáig ilyen volt a krumplipüré, a hányinger kerülgetett, ha megláttam, de ez, szerencsére pár év múlva elmúlt
a másik, a muffin, na ezzel ki lehet kergetni a világból, még ovis koromban anyukám egyik betegétől kapott egy csomaggal, 6 darab volt benne, én pedig kis mohó egyszerre megettem az egészet, utána szinte rögtön ki is hánytam, azóta rá se tudok nézni, még a illatától is rosszul vagyok
savanyú uborkás asszem az a csikós tokány
Én nálam: szárazbabfőzelék, fújj ha már rágondolok is rosszul vagyok.
Az ilyen zsíros tarja
krumplifőzelék kolbásszal
körözöttes vagy tojás krémes/húskrémes kenyér lila hagymával
tejbegríz "kakaóval" ilyen porcukros izé volt csak
dejós tészta (diónak köze sincs hozzá)
meggymártás főtt krumplival+zsíros hússal
finomfőzelék dínóval
kelbimbó főzelék sült virslivel
hm, most nézem, tényleg, a többieket is lepontozták, akkor nem szóltam :D
de mindenesetre szomorú...
Itt mindenkit lepontoztak , de azért leírom.
Napköziben játszottunk ebédkor. A paradicsomleves alján megmaradt betűtésztából raktuk ki a nevünket a mellettem ülő gyerekkel. persze elbabráltunk vele, és jött az ebédosztó Teri néni a nagyvajling mákostésztával, nem szólt semmit, csak ráb..ta a paradicsomos tányérra, pedig alatta volt a tiszta lapostányér.
Azóta sem eszem meg a mákostésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!