Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudom elérni párolt...

Hogyan tudom elérni párolt rizzsel azt az ízt, ami van éttermekben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, amikor itthon csinálom a rizst akkor mindig fura íze van, nem taknyos csak más. Amikor étteremben rizst rendelek köretnek, akkor tök más az íze, kicsit kemény is, gondolom már ízleltétek, ugyanez a menzánál is. Hogyan tudom elérni,hogy ilyen féle legyen a párolt rizsem?

2013. márc. 22. 16:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia nem tudom Te milyen rizzsel készíted, de az éttermekben általában jázmin rizst használnak vagy más jobb minőségű rizseket, melyeknek eredetükből adódóan van valami aromájuk. Én azzal szoktam még feldobni, hogy rakok bele sok petrezselymet, és esetleg egy fini leveskockát, mert én is jártam már úgy, hogy seízű lett a rizsem! De ez lehet hogy csak "a szomszéd fűje zöldebb eset" mert nekem is jobban ízlik ha más készíti el az ételt! ;-)))

Jah és anyukám azt mondta,hogy nem kell lemosni a rizst! Pl az ővé is fini lesz, pedig ő olcsóbb rizst szokott venni!

2013. márc. 25. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!