Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt zöldség készítésnél a...

Párolt zöldség készítésnél a zöldség alá mennyi zsíradékot érdemes tenni? Ti mit használtok zsíradékként?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Én semmit nem teszek alá, mert úgy szeretem legjobban.

De a sárga olívaolaj vagy a szőlőmagolaj jó hozzá. Egész kevés is elég.

2013. febr. 4. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Kevés vajban szoktam zöldségköretet párolni.
2013. febr. 4. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Vizet teszek alá.
2013. febr. 4. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
8%
Sertés zsír. Mennyi.. ízlés kérdése. A zsír jót tesz az étkezésekkor, úgyhogy lehet bőven használni. A zsír fogyasztás fogja stimulálni az epehólyag ürülését, az emésztést.
2013. febr. 4. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Vaj, víz, olívaolaj - mikor melyikhez van kedvem. A mennyiség erősen függ az edénytől és a kedvemtől, ezért erre nem nagyon tudok mit mondani
2013. febr. 4. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Párolásnál: csak gőzben, előre, aktuális ízlés szerint befűszerezve

Dinsztelésnél: minimális mennyiségű zsír, éppencsak hogy legyen alatta valamicske.

2013. febr. 5. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Èn semmit, fedő alatt szépen megpárolom.
2013. febr. 5. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!