Párolt zöldség készítésnél a zöldség alá mennyi zsíradékot érdemes tenni? Ti mit használtok zsíradékként?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 19:49
1/7 anonim válasza:
Én semmit nem teszek alá, mert úgy szeretem legjobban.
De a sárga olívaolaj vagy a szőlőmagolaj jó hozzá. Egész kevés is elég.
2/7 anonim válasza:
Kevés vajban szoktam zöldségköretet párolni.
4/7 anonim válasza:
Sertés zsír. Mennyi.. ízlés kérdése. A zsír jót tesz az étkezésekkor, úgyhogy lehet bőven használni. A zsír fogyasztás fogja stimulálni az epehólyag ürülését, az emésztést.
5/7 anonim válasza:
Vaj, víz, olívaolaj - mikor melyikhez van kedvem. A mennyiség erősen függ az edénytől és a kedvemtől, ezért erre nem nagyon tudok mit mondani
6/7 anonim válasza:
Párolásnál: csak gőzben, előre, aktuális ízlés szerint befűszerezve
Dinsztelésnél: minimális mennyiségű zsír, éppencsak hogy legyen alatta valamicske.
7/7 anonim válasza:
Èn semmit, fedő alatt szépen megpárolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!