Ti pangasius halfilét milyen zöldségekkel párolnátok egybe?
Figyelt kérdés
És hogyan készítenétek el,szeretnék fehér bort is rátenni,annyi receptet találtam,de nem tudom,hogy sütőben hogyan készíthetném el,akár szósszal,vagy anélkül.2013. febr. 22. 13:35
1/6 anonim válasza:
Receptet nem mondok neked, mert nem tudok, de jó sok gombával el tudnám képzelni.
Készítenél egy fehérboros gomba ragut, rá a halra, be a sütőbe. Hmmm.
2/6 anonim válasza:
A hal szeletek sózd borsozd, terits ki 1 alufoliát amiböl tasakot készithetsz : A tasaknak jól zárodonak kell lennie ,hogy a bent maradhasson a gőz: A hal szeletekre tegyél bármilyen Wok zöldségeket majd pár evő kanál édes borral locsold meg : Tedd tepsire és kb 30 perc alatt elkészül :
3/6 anonim válasza:
Thai, vagy vietnami zöldségkeverékkel.
Én a thaiföldit tartom picit jobbnak.
3. helyezett: a kínai; de a mexikóival is jó, ha szereted.
Tartsd be a zacsin lévő használati utasítást + saját ízlésed, megérzésed alapján fűszerezd, ha azt kevésnek tartod.
4/6 anonim válasza:
Nálunk itt a hotelben így csináljuk: Zeller, sárgarépa, hagyma a citromozott sózott halszeletre majd be a sütőbe és sütni! Isteni!!
5/6 anonim válasza:
Csomagolásával egyyüt a kukába.Nem kérek a nehézfémekből köszi.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,fóliábol,kis batyukat csináltam,brokkolit,karfiolt,répát,karalábét,krumplit tettem bele, egy kevés vajat,fehérbort,só bors,oregáno,citrom,petrezselyemzöld,isteni finom lett!
2013. febr. 25. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!