Szerintetek milyen lehet a "harcsa"paprikás, pangasius filével? Kellene vmit változtatni a hagyományos recepthez képest?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 16:54
1/5 anonim válasza:
El ne rontsd a sz@r pangasiusal !!!
Ha fel akarod turbozni Akkor ha törpe harcsád van vagy afrikai lecsós harcsa a lecsóba bele főzöd a harcsát ::de ,ha igazi szürke harcsád van azt kár bármível is össze főzni ami szemét hal !!!
Vagy más nemes halakat teszel hozzá angolna , szürke harcsa ,csuka ,stb :
köretként pedig turós csusza , vagy csipetke .
2/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a halat, egyedül ezt a pangasius izét vagyok képtelen megenni. Szörnyű!
3/5 anonim válasza:
Egyszer próbáltam,(kényszerhelyzetben,mert beígértem, de harcsa nem jött a horogra) nagy csalódás volt az szürkeharcsához képest.Szóval ne tedd, ha jót akarsz enni.
4/5 anonim válasza:
Oké, pontozzatok le, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de akkor is muszáj benyögnöm: könyörgök, ne egyetek pangasiust! Ennyi erővel higanyt is ihatnátok...
5/5 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én szeretem a pangasiust. Paprikásnak, sörtésztában, rántva, roston, akárhogy. Szerintem nagyon tiszta íze van, ill. legalább nincs az a jellegzetes halíze, némelyik olyan pocsolyaízű, büdös. Ami az egészségtelenségét illeti, az a hébe-hóba elfogyasztott, max 20 dekányi, ugyan mennyi mérget tartalmaz? Állítom, bármelyik konzervben, hamburgerben, stb. sokkal több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!