Miért marad leveses a paprikás krumplim?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 10:05
2/4 A kérdező kommentje:
Annyit szoktam,hogy csak éppen ellepje,és mégis marad alatta.Fedő alatt főzöm
2012. nov. 28. 10:26
3/4 anonim válasza:
Vedd le a fedot amikor mar félig megfott a krumpli es akkor elpárolog a folyadék nagy része.
4/4 anonim válasza:
nyugodtan főzheted fedő nélkül addig, míg neked meg nem felel a sűrűsége.
persze az sem árt, ha jó sűrű hagymás alapra tetted fel eleve, mert a hagyma, pirospaprika is befolyásolja a szaft sűrűségét.
a krumpli is, ha már kopik róla, az is sűríti. lehet, hogy nem jó fajta krumplid van, illetve sütnivaló lehet, az nem szívja nedvességet, és sokára fő meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!