Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad leveses a paprikás...

Miért marad leveses a paprikás krumplim?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok vizet öntöttél alá.
2012. nov. 28. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Annyit szoktam,hogy csak éppen ellepje,és mégis marad alatta.Fedő alatt főzöm
2012. nov. 28. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Vedd le a fedot amikor mar félig megfott a krumpli es akkor elpárolog a folyadék nagy része.
2012. nov. 28. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

nyugodtan főzheted fedő nélkül addig, míg neked meg nem felel a sűrűsége.

persze az sem árt, ha jó sűrű hagymás alapra tetted fel eleve, mert a hagyma, pirospaprika is befolyásolja a szaft sűrűségét.

a krumpli is, ha már kopik róla, az is sűríti. lehet, hogy nem jó fajta krumplid van, illetve sütnivaló lehet, az nem szívja nedvességet, és sokára fő meg.

2012. nov. 28. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!