Szerintetek paprikás krumplit felhasználhatom krumplis pogácsának?
Kipróbálhatod, ha nem sok leve van, akkor állagra biztos nem lesz rossz - izre meg, majd kiderül, de sok pogácsában van paprika is, szerintem egy kisérletet mindenképpen megérne. Sok hires recept született ilyesmi ötletekböl.
Ha megsütöd, utána azért majd ird meg, hogy mi volt a vélemény.
Egy tipp: a családnak nem mondd el elöre, hogy a maradék paprikáskrumpliból lett, hogy ne kelljen kidobni, hanem azt mondd, hogy új receptet próbáltál ki. Igy ugyanis más érzésekkel kóstolják meg, mert sok mindenkinek a maradék "rossz", az újdonság meg "finom" elöitélettel van összekapcsolva. Sok sikert!
Gyerekek, nagyon jó lett. A kolbászkarikákat kivettem, mustárral, kenyérrel tálaltam. A krumplit átnyomtam krumplinyomón, még sóval, borssal ízesítettem, lisztet, tejfölt, tojást, élesztőt adtam hozzá, megkelesztettem, megsütöttem.
Még tegnap este elfogyott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!