Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pangasius halfilét ki hogyan...

Pangasius halfilét ki hogyan készíti el karácsonyra?

Figyelt kérdés

2012. dec. 15. 10:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
kiengedem, kis kockákra vágom, befűszerezem halfűszer keverékkel, teszek rá egy felezett barackot (befőtt), reszelek rá sajtot (én füstölttel szeretem) és megsütöm :) hamar kész van és nagyon fini :))
2012. dec. 15. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Chillis citromos olajban pácolom ,majd serpenyöbe teszem és kevés olajon pirosra sütöm mindkétt felét..
2012. dec. 15. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

Tepsibe rakom, pici citromlé, só, bors, capribogyó.

Egy nagy tejföl 2 tojással kikeverve, ráöntöm és kb. 20 percig sütöm. Nagyon finom krumplipürével!

2012. dec. 15. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindd jól hangzik, igazából 14-en leszünk, lehet mindegyik félét kipróbálom, és mindenki talál akkor kedvére valót!
2012. dec. 15. 13:43
 5/11 anonim válasza:
Tudom,hogy a pangasius olcsó,de próbálj valami más halból készíteni...Ez csak egy tanács,de nézz utána,hogy miként nevelik,milyen körülmények között és milyen kajával etetik őket..
2012. dec. 16. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, olvastam a zacskón, eddig nem is figyeltem rá! De a pisztrángot Szilvásváradon sem nevelik különbűl, vagy a pontyokat, süllőket... Apukám halőr, tudo honnét hozzák a halat, azokat hogyan tartják...

Sokan leszünk karácsonykor, nem mindegy hogy 1000, vagy 2000-3000 ft a hal, ez szálka mentes a gyermekek is ehetik. Annyira drága minden, hogy így is 15.000 költöttem húsra, + még a sütikhez a hozzá valók, savanyú, zöldség, 60.000-nél járok már így is. Hétfőn ebéd, vacsora, kedden reggeli, ebéd, és úgy néz ki 16-an leszünk.

2012. dec. 16. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként rájöttem, rabló hús szerűen készítem el, nyársra húzva!
2012. dec. 16. 15:09
 8/11 anonim válasza:
Nem mintha nem lenne egyértelmű, hogy ezen kívül is milyen sok sz.rt etetnek meg velünk. Legyen az Unión innen és túl.
2012. dec. 16. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék okoskodni, de valószinüleg ezt a halat nem fogod tudni rablóhúsként elkészíteni. Mivel a fagyasztott pangasiusnak óriási a víztartalma (30-60%) ezért hírtelen sütés közben szinte összezsugorodik. Ezért nem tudod nyársra tűzve elkészíteni a grillen. Maximum rántva vagy lisztbe forgatva sütve jó, semmi másra igazából.
2012. dec. 17. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
2012. dec. 18. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!