Vettem ilyen pangasius fagyasztott halfilét, de annyi rosszat olvastam róla, most azokat higyjem el?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam róla, hogy mérgező blablabla de én valahogy nem tudom el hinni, ha annyira rossz akkor miért árulják2012. dec. 17. 14:37
1/12 anonim válasza:
Semmi baja. Ha lenne, nem tudnád venni a boltban. ÉS a viszonylag olcsó, de jobb minőségű hal.
2/12 anonim válasza:
A kinai es thailandi halfilerol valoban ezt irjak mindenhol, tehat inkabb kerulom, es a friss, vagy masfajta tengeri halat vasarolok. Allitolag ezeket mestersegesen taplaljak, tenyesztik, s ezert artalmas.
3/12 A kérdező kommentje:
Ok, tápozzák, de szerinted a hentestőlvett csirke jobb?!..
2012. dec. 17. 15:03
4/12 anonim válasza:
Ne dőlj be Te is a neten keringő hülyeségeknek. nagyon finom a panga, csak óvatosan kell levenni róla a jégpáncélt, mert egyedileg van fagyasztva. ha nagyobb darabokat veszel, előfordulhat, hogy a szélén vannak zsírosabb részek is. ezeket levágva,jól besózva kis tenyérnyi darabokban kirántva, tartárral, vagy majonézes krumplival nagyon finom, ízletes húsú hal.
5/12 anonim válasza:
Mi egyszerűen az íze miatt nem szeretjük...
6/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz halacska!
2012. dec. 17. 21:44
7/12 ChrisM válasza:
Ne hidd el. Nem tudják az emberek elkészíteni, azért a sok hülyeség. Ahogy előttem is írták, harcsaféle, ezért zsíruszonyai vannak, ezeket le kell vágni, mert tényleg nem finom. Az is igaz, hogy tenyésztett hal, de az agyonsztárolt tőkehal is tenyésztett már évek óta, a méregdrága verzió is tenyésztett, csak más körülmények között.
Szóval nagyon jó kis hal az, évek óta eszem és se nem vakultam meg, se nem hullott ki a hajam azóta :)
8/12 anonim válasza:
igen, és ha kiolvasztod az 1kg-os halból marad kb 67-68dkg...
9/12 anonim válasza:
egyes csomagolásokon fel is tüntetik,hogy a kilóból a tiszta halhús cca 80 deka. az egyedileg fagyasztott haldarabokon lévő jégpáncélt is meg kell venni, de én eleve így kalkulálok. 80 deka színhús pedig 7-800 ft-ért
elfogadható ár szerintem.
10/12 A kérdező kommentje:
Jaaaj mert a hentesnél a húsokban nincsen egy csomó víz??..
2012. dec. 25. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!