A fagyasztott ételek egészségtelenek?
Miért nem lehet itthon a fagyasztóban bitonságosan táolni?
A hőmésélket ugyan az,és nincs más technológia máshol sem.
Szóval nem értem!Bocsi.
A fagyaztók fagyasztásra valók,és nincs más hőmérsékleten sem faygasztva,pl boltban sem.
Nekem az itthoni lefagyasztásánál biztonságosabb nincs.
Én magam is fagyasztok házilag, de a mélyhűtött más technológia. sajnálom ,ha ez számodra nem világos, de módodban áll utánaolvasni...
a kérdésre újfent a válaszom,hogy nem egészségtelenek a "bolti" fagyasztott termékek.
és, ha megkérhetlek, ne kötekedj!
és, ha értelmezted volna, úgy kezdtem a kérdésre válaszolva, hogy "egyáltalán nem" vagyis nem egészségtelenek, ezt támasztottam alá a mondandóm további részében.
egy pillanatra sem állítottam azt, hogy az otthon fagyasztottakkal valami baj lenne.
szövegértelmezés...
Akkor egészségtelenek, ha a boltban, ill. a szállítás során (esetleg többször) kiolvadt. Ám ezt a gyakorlott vásárló meglátja a terméken, hiszen....szóval látni.
Dolgoztam hűtőipari cégnél, a fagyasztás, ún, sokkolással történik, amit házi körülmények között nem tudunk biztosítani.(-40C)
Mindemellett én is használok hűtőládát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!