Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott ételek egészségt...

A fagyasztott ételek egészségtelenek?

Figyelt kérdés
mármint amit a boltban kapni
2012. dec. 5. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennének egészségtelenek? Azok nem tartalmaznak tartósítószert. Egészségesebbek, mint a konzervek.
2012. dec. 5. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem. még házilag sem tudjuk olyan gyorsan és biztonságosan lefagyasztani, mint a hűtőházi mélyhűtési technológia.
2012. dec. 5. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A félkész fagyasztottak egészségtelenek. Nézd meg, mi van bennük /ha rajta van egyáltalán a csomagoláson/. Én még a bolti fagyasztott zöldségekben sem bízom meg, mert köztük is lehetnek génkezelt rondaságok.
2012. dec. 5. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Miért nem lehet itthon a fagyasztóban bitonságosan táolni?

A hőmésélket ugyan az,és nincs más technológia máshol sem.

Szóval nem értem!Bocsi.

A fagyaztók fagyasztásra valók,és nincs más hőmérsékleten sem faygasztva,pl boltban sem.

Nekem az itthoni lefagyasztásánál biztonságosabb nincs.

2012. dec. 5. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Én magam is fagyasztok házilag, de a mélyhűtött más technológia. sajnálom ,ha ez számodra nem világos, de módodban áll utánaolvasni...

a kérdésre újfent a válaszom,hogy nem egészségtelenek a "bolti" fagyasztott termékek.

és, ha megkérhetlek, ne kötekedj!

2012. dec. 5. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:

és, ha értelmezted volna, úgy kezdtem a kérdésre válaszolva, hogy "egyáltalán nem" vagyis nem egészségtelenek, ezt támasztottam alá a mondandóm további részében.

egy pillanatra sem állítottam azt, hogy az otthon fagyasztottakkal valami baj lenne.

szövegértelmezés...

2012. dec. 5. 18:10
 7/7 doboszoli ***** válasza:
100%

Akkor egészségtelenek, ha a boltban, ill. a szállítás során (esetleg többször) kiolvadt. Ám ezt a gyakorlott vásárló meglátja a terméken, hiszen....szóval látni.

Dolgoztam hűtőipari cégnél, a fagyasztás, ún, sokkolással történik, amit házi körülmények között nem tudunk biztosítani.(-40C)

Mindemellett én is használok hűtőládát.

2012. dec. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!