Van olyan ételt amit gyerekkori trauma miatt nem eszel meg oviból iskolából a menza miatt?
- sárgaborsó főzelék
- zöldbab főzelék
- mindenféle bőr (csirke bőr, disznóbőr
- mócsingos hús.
Ezekkel világgá lehetne zavarni engem..
Időpont ma 12:17
Én is így jártam a sárgaborsó főzelékkel mint te. Az oviban addig nem állhattam fel amíg meg nem eszem. A végén már tömték belém, és én amint lenyeltem ki okádtam az egészet.
Eltelt 30 év, de ha meglátom a sárgaborsó főzeléket valahol, mindig öklendeznem kell. Még főzni is képtelen lettem volna rá (nem is tudom, hogy kell megcsinálni) így a fiam sem evett soha sárgaborsó főzeléket. (hacsak valamelyik rokon nem csinált neki)
Köszönöm mindenkinek!!
Ugyan ez mint a 8as válaszólonak. csak nekem a paradicsomos káposzta: Képtelen vagyok bármit megenni aminek köze van a paradicsomhoz ,de még a friss paradicsomtól is rosszul vagyok .ránézésre is.Érdekes mert akáposzta minden féle formában jöhet.
Azért kérdeztem mert egyik ismerösöm szerint ,ilyen ,hogy valkit megtömnek az oviban ,isiben és kaja trauma éri.
Lemardt :
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!