Sonkás buktát úgy, hogy ne legyen kemény és száraz?
Figyelt kérdés
Barátnőm hozott Szegedről egy pékségből sonkás-tejfölös buktát. Hogy lehetne sütni hasonlót úgy, hogy ilyen puha legyen? Akármikor csináltam pl lekváros buktát az mindig kemény és száraz lett.2014. febr. 14. 18:40
1/1 anonim válasza:
Én a lekváros buktás részhez tudok hozzászólni, mégpedig azt, h a Horváth ilona-féle receptet kell használni, mert az maga a tökély! Még sosem sikerült nekem rosszul! Itt megkeresheted, ennek a 19. oldalán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!