Hogy süssem meg az oldalast, hogy ne legyen kemény és száraz hanem puha és omlós?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 14:04
1/7 anonim válasza:
miután besózod és megtűzdeled foghagymával, vagy bármilyen fűszerrel bekened, tedd egy tepsibe, tegyél alá olajat, vagy zsírt és fedd le alufóliával. Közepes lángon süsd lefedve, amig meg nem puhul. Ha puha, vedd le róla azalufóliát, és mindkét oldalát süsd pirosra (kb 10-10perc). Így tuti nem szárad ki.
2/7 anonim válasza:
Mifelénk nagyon sok vízben sütik. Feléig víz lepi. És abban sül (inkább gőzölög az elején :-)). Sokáig kell sütni, ez nem rohanós kaja!
3/7 anonim válasza:
Víz mindenképp kell rá, sülnie csak a végén kell, addig párolódik a fólia alatt. Viszont ha már megpuhult, gyorsan kell zsírjára sütni, különben kiszárad. És ha kész, hagyd a fólia alatt letakarva egy darabig.
4/7 anonim válasza:
1. vagyok: az én receptem szerint egyáltalán nem kell rá víz, pont ezért kell letakarni alufóliával, mert a hús saját leve fogja megpárolni
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 16. 15:18
6/7 anonim válasza:
Ha zsírban sütöd, porhanyósabb lesz a hús, ez a tapasztalatom.Én is öntök rá vizet! Így tanultam!
7/7 anonim válasza:
ha sütéskor állandóan locsolgatod a saját zsirjával nem szárad ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!