Mitöl lesz száraz kemény a fasirt? Ötletek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 18:58
1/8 anonim válasza:
Száraz húsból csinálod. Legyen zsírosabb. Túl sok zsemlét teszel bele, vagy nem áztatod eléggé. Vagy kihagyod az áztatott zsemlét. Túl sokáig sütöd.
2/8 anonim válasza:
pl. ha beleöntesz száraz morzsát....
4/8 A kérdező kommentje:
igen tettem attol lehet ha pl kevés áztatott zsemlét raktam bele?
2010. szept. 28. 20:15
5/8 anonim válasza:
Igen lehet. 50 dkg darált dagadóhoz 2-3 zsömit szoktam tenni, l tojást. Ha kicsit vizesnek tünik, akkor egy kis zsemle morzsát. sok fokhagyma,pici fej hagyma reszelve.
6/8 anonim válasza:
Az előző dagadós tökéletes, de a sütést is el lehet szúrni. Én bő zsiradékban sütöm, és mérem az időt. Van visszaszámlálós órám. Beállitom l0 percre, és kislángon sütöm. Csörög, forditom, és újra l0 perc. Igy mindig kifogástalan.
7/8 anonim válasza:
szia! én is adok egy tippet, az anyutól tanultam.
amúgy a dagadós példa az alap, de én reszelek bele egy
közepes nyers krumplit is. finom omlós a fasírtom.
üdv.
8/8 anonim válasza:
A túl száraz hús miatt szokott ez leginkább előfordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!