Pizzát lehet gázsütőben sütni, hogy ne legyen kemény, száraz a tésztája?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 08:39
1/9 anonim válasza:
természetesen... én is azt akarok ma sütni... de még nézegetem a netet, hogy mi a legideálisabb...
3/9 anonim válasza:
Tegyél a sütőbe egy kis fémtálkában (akár konzervdoboz is jó) egy decinyi vizet. A kelt tészta szereti a gőzt.
4/9 anonim válasza:
Hogyne! Nekünk is gázsütő van és isteni omlós, puha pizzákat szoktam benne sütni. :)
6/9 anonim válasza:
Én mindig gázsütőben sütöm, nem szabad túlsütni, akkor nem lesz száraz kemény, persze attól is függ, hogy bolti, vagy házi pizza. Én kenyérsütőben bedagasztom a tésztát és megkelesztem, így alul ropogós, belül finom "habos" a tésztája.
7/9 anonim válasza:
Naná , hogy lehet. Csak 20 percig nem szabad rányitni a sütőajtót. utána meg lehet kukkolni, hogy a sajt is szép piros-é, lehet, hogy kell még pár perc, de ne tovább.
8/9 A kérdező kommentje:
Engem már az is zavar, ha a tészta alja kemény.
Köszönöm az ötleteket!
a víz berakása és nem nyitogatás ígéretesen hangzik.
Talán még ha sütés után egy jó fél órát állni hagyom lefedve akkor egy kicsit puhulhat...
2013. aug. 25. 13:10
9/9 anonim válasza:
Én a legmagasabb hőmérsékleten 6-8 percig szoktam sütni, nekem így a legpuhább, mindenféle sütőben sütöttem már, de mindig sikerült! Persze a fontos még hozzá, hogy eléggé meg legyen kelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!