Fasirt maszához beáztatott kenyeret vagy száraz zsemlemorzsát tesztek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:06
5/13 anonim válasza:
A kenyeret beáztatva és jól kinyomkodva.Aztán amikor sütöd és vizes kézzel kis gombócokat csinálsz és ellapítod akkor forgasd meg zsemlemorzsába és mehet forró olajba vagy zsírba.
6/13 anonim válasza:
én csak zsemlemorzsát, szárazon. Nem szeretem az áztatott zsemlét és nem is szokott itthon zsemle lenni.
7/13 anonim válasza:
Áztatott zsemlét csak azért szokás hozzáadni, hogy olcsóbb legyen a fasírt.
Én mindenesetre egy keveset szeretek hozzárakni, kicsit könnyedebb és puhább lesz tőle szerintem.
Sütés előtt pedig természetesen meg kell forgatni zsemlemorzsában, ettől lesz ropogós és szép a külseje.
8/13 anonim válasza:
Kenyérbelet lelocsolva kevés tejjel vagy vízzel, éppen csak , hogy felkapja a nedvességet. nem is kell kinyomkodni,összemorzsolom és mehet a darálthúshoz.
A gombócokat prézlibe forgatom.
10/13 anonim válasza:
Csak úgy kíváncsi lennék, hogy a drága lepontozók mi a lószart raknak a fasírtba, mert itt senki sem tudott jó választ adni szerintük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!