Fasirt maszához beáztatott kenyeret vagy száraz zsemlemorzsát tesztek?
Ők biztos a mekkdonáldszban esznek.
Egészségükre váljon minden tápanyag ami abban van... :)
Köszönöm mindenkinek a válaszát :
Nem tudom ki az aki lepontozott bárkit : Én már nem nézem a pontozást inkább csak örölük a sok jó tanácsnak amit az oldalon kapok .
Azért kérdeztem ,mert arra a válaszra vártam , hogy friss nem annyira száraz kenyér fehér belsejét össze nyomkodva szárazon teszi valaki bele . Most hallottam valakitől . Természetesen mindenki ,úgy csinálja ahogy tanulta vagy látta ,vagy megszokta : Ettől még mindenkié finom csak kicsit más .
én csináltam már szárított beáztatott kenyérből is és szárított beáztatott zsemléből is.
A kenyértől nem lesz olyan finom mint a zsemlétől. A zsemlétől puhább és finomabb, így én mindig zsemlét áztatok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!