Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasirt maszához beáztatott...

Fasirt maszához beáztatott kenyeret vagy száraz zsemlemorzsát tesztek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ők biztos a mekkdonáldszban esznek.

Egészségükre váljon minden tápanyag ami abban van... :)

2013. aug. 6. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát :

Nem tudom ki az aki lepontozott bárkit : Én már nem nézem a pontozást inkább csak örölük a sok jó tanácsnak amit az oldalon kapok .

Azért kérdeztem ,mert arra a válaszra vártam , hogy friss nem annyira száraz kenyér fehér belsejét össze nyomkodva szárazon teszi valaki bele . Most hallottam valakitől . Természetesen mindenki ,úgy csinálja ahogy tanulta vagy látta ,vagy megszokta : Ettől még mindenkié finom csak kicsit más .

2013. aug. 6. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

én csináltam már szárított beáztatott kenyérből is és szárított beáztatott zsemléből is.

A kenyértől nem lesz olyan finom mint a zsemlétől. A zsemlétől puhább és finomabb, így én mindig zsemlét áztatok be.

2013. aug. 7. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!