Miért kell rumot tenni a fánk tésztájába?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 14:27
1/4 anonim válasza:
Nem muszáj de jobb lesz hidd el. Amúgy bele sül az íze.
2/4 anonim válasza:
Azért kell a rum, mert ha van benne, kevésbé szívja meg magát olajjal (ezért is nem jó a rumaroma).
Meg lehet egyébként csinálni rum nélkül is, csak úgy nagyobb eséllyel és jobban megszívja magát, de úgy sem rossz, régen nagymamám is rum nélkül sütötte.
3/4 anonim válasza:
Könnyebb lesz a fánktészta, és tényleg kevesebb zsiradékot vesz fel.Nem érezni benne a rumot egyébként.
4/4 anonim válasza:
Mert nem szív fel akkor sok olajat. Sokkal könnyebb a tésztája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!