A hagyományos farsangi, szalagos fánk tésztájába ugye nem szoktak keverni mazsolát?
Figyelt kérdés
Vagy valaki tesz bele? Szerintem nem illik bele - mert van külön mazsolás fánk, de az más! A sima farsangi fánkba nem kell mazsola! Vagy rosszul tudom?
Köszi a segítséget! :)
2013. febr. 16. 19:31
1/6 anonim válasza:
A hagyományos farsangi fánkba nem kell mazsola!
2/6 A kérdező kommentje:
Ugye hogy nem?? Tudtam én!! :D Csak megerősítés kellett, mert a párom leállt velem vitatkozni, hogy szerinte kell bele, mert az anyukája mindig tett bele.
Én még nem is hallottam ilyenről, hogy valaki mazsolával csinálja...
2013. febr. 16. 19:44
4/6 A kérdező kommentje:
Holnapig még alszom rá egyet és lehet, hogy egy párat úgy sütök ki, hogy mazsola is lesz benne... :) Jófej leszek. ;)
2013. febr. 16. 20:09
5/6 anonim válasza:
Eredetileg nem kell bele, de ha a férjednek úgy izlik, akkor tegyél egy részébe.
6/6 anonim válasza:
Nem kell bele! De lehet bele tenni! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!