Miért lesz kemény a szalagos fánkom és a lángosom, amikor kiveszem az olajból?
Figyelt kérdés
Szépen megkelt a tészta, még kiszaggatva is hagytam kelni. Az olaj nem volt túl forró és hideg sem. Már mindenhogy próbáltam. A fánk külseje kemény, a belseje puha.2013. jan. 25. 16:44
1/5 anonim válasza:
Fedő alatt kell sütni !!! Ha tettél cukrot a tésztába attól is meg keményedhet ...
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy amikor az olajba teszed a fánkot vagy a lángost, az egyik oldalát fedő alatt süsd! A másik oldala mehet fedő nélkül.
3/5 A kérdező kommentje:
Fedő alatt sütöttem, és cukor sem volt benne sok. Másé, amit kóstoltam, sokkal édesebb volt, no meg puhább. ): AZért köszönöm az ötleteket.
2013. jan. 25. 19:53
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a tészta túl "sürü" volt, próbáld ki legközelebb kevesebb liszttel, hogy egész lágy legyen a tészta nyersen
5/5 anonim válasza:
Felkel verni a tojás fehérjét, így pihe, puha lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!