Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz kemény a szalagos...

Miért lesz kemény a szalagos fánkom és a lángosom, amikor kiveszem az olajból?

Figyelt kérdés
Szépen megkelt a tészta, még kiszaggatva is hagytam kelni. Az olaj nem volt túl forró és hideg sem. Már mindenhogy próbáltam. A fánk külseje kemény, a belseje puha.

2013. jan. 25. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Fedő alatt kell sütni !!! Ha tettél cukrot a tésztába attól is meg keményedhet ...
2013. jan. 25. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy amikor az olajba teszed a fánkot vagy a lángost, az egyik oldalát fedő alatt süsd! A másik oldala mehet fedő nélkül.
2013. jan. 25. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Fedő alatt sütöttem, és cukor sem volt benne sok. Másé, amit kóstoltam, sokkal édesebb volt, no meg puhább. ): AZért köszönöm az ötleteket.
2013. jan. 25. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tészta túl "sürü" volt, próbáld ki legközelebb kevesebb liszttel, hogy egész lágy legyen a tészta nyersen
2013. jan. 26. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Felkel verni a tojás fehérjét, így pihe, puha lesz! :)

[link]

2013. jan. 26. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!