Mi a titka annak, hogy a fánk szép szalagos legyen? , ,
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 15:43
2/6 anonim válasza:
A jól kidolgozott és megkelt tészta egyik felét fedő alatt nem túl erős lángon kell sütni, majd a fedőt levéve a másik felét anélkül, így lesz szép szalagos.
3/6 anonim válasza:
Az, hogy egyik felét fedő alatt, a második felét fedő nélkül sütöd - a fedő alatt a keletkező gőz miatt más a nyomás, így eltérő mértékben süpped bele az olajba a fánk, mint fedő nélkül. A két sütési mód süppedési különbsége adja a csíkot.
4/6 anonim válasza:
Azzal az oldalával lefelé tedd az olajba, amelyik a táblán felfelé volt, mert az a puhább, úgy könnyebben emelkedik. Időben vedd le a fedőt, nehogy a képződő pára belecsöppenjen, mert fröcskölni fog az olaj. Papírtörlőre szedd, hogy az olajat feligya.
5/6 anonim válasza:
elírtam, bocs, az legyen fenn, ami a táblán lenn volt.
6/6 anonim válasza:
A jó alapanyag, rendes kidolgozás, kelesztés a jó fánk alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!