Hogyan lehet a piskótát megsütni úgy, hogy ne jöjjön fel a közepe, és szép egyenletesre süljön?
jó recept..
:)
én évekig úgy tudtam h 1 tojáshoz 1 kan liszt 1 kanál cukor...
és nemrég tudtam meg a tuti recit, nem megy össze és nem is púposodik fel... 1 tojáshoz 2dkg liszt és 2.5dkg cukor...
mondjuk igen,lehet a sütőm a hibás, egy elég régi gázsütőnk van,ami még csak nem is számozott fokozatos, hanem van nagy láng,meg takarék,meg kettő között:D
köszönöm a receptet is, mielőtt feljöttem, kipróbáltam egyet, esküdtek rá,hogy tökéletes, de se ízre,se állagra, se púposodás-mentesre nem ment át a teszten:) legközelebb a tiedet próbálom, és ha anyagilag úgy adja, kell egy új sütő:) köszönöm a válaszokat!:)
Ha piskótakarikát csinálsz akkor kend ki úgy a karikát, hogy a közepéből húzd ki a széle felé. Legyen a közepén egy kis "gödör". Úgyis fel fog púposodni egy kicsit. Mikor megsült várj egy picit vele, hogy ne legyen tűzforró, majd fordítsd meg, így vissza megy a közepe, nem lesz púpos. :)
Egy cukrásztanuló :)
Nagy szívesen. :)
Azoknak akik lepontoztak! Az üzemben naponta legalább 20-30 karikát csinálunk meg így, úgyhogy le lehet pontozni, de azért ott talán tudnak valamit a cukrászok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!