Herendi majolika tálan lehet kenyeret sütni? Tudtok adni jó házi kenyér receptet?
Figyelt kérdés
elöre is köszönöm2014. febr. 10. 10:22
2/2 anonim válasza:
Én péknek tanulok, és az alföldi kenyér tésztát ajánlom neked. Nem kell kovászolni hozzá, és akár langallót is csinálhatsz belőle :)
Ez 100 db kenyér anyagnormája:
Liszt 75,1 kg (BL 55)
só 2% (1,50 kg)
cukor 0,5% (0,03kg)
margarin 1% (0,05kg)
aszkorbinsav egy csipet (hanyagolható)
víz 57% (42,8kg, kb 43 liter)
Ebből ki tudod számolni, hogy mennyi kell /db-ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!