A rizst meg szokták mosni főzés előtt? Ha igen, akkor utána hogy pirul meg a nedves rizs az olajon?
Istenem, itt van már a sáska, aki letarolja mindenki hozzászólását. 50%-ban hasznos, hogy megmossa a rizst, és 50%-ban hasznos, hogy nem mossa meg?Mit kell, és lehet ezen pontozni?Ezek szokások, ki így, ki úgy.
Egyébként én is hajlok a mosásra. Meg kell nézni, milyen a lé, amit leöntünk a mosáskor. Nem szeretném belefőzni.
Nem szoktam megmosni, mert akkor nekem sem pirul meg szépen, leragad. Talán ha több olajat tennék rá, akkor nem így lenne, de nem szeretek sok olajat használni.
Egyébként az a különbség, ha pirítva főzzük, vagy ha nem pirítva, hogy ha nem pirítjuk, akkor mázgás lesz, amit én nagyon nem szeretek, viszont van, aki észre sem veszi rajta, vagy így szereti. Egy ismerősöm szentül állította, hogy ő nem pirítja és az övé így sem mázgás. Megkóstoltam: mázgás volt az rendesen.
Egyedül a tejberizshez nem pirítom. :)
Én soha nem mosom meg a rizst, de mondjuk a gyümölcsöket se, mert rohadtul fölösleges.
Zöldségekből is max azt, ami látványosan földes.
Ez a lepontozósdi tipikusan a nyuszika este, ha van rajta sapka azért kap, ha nincs azért... XD
Meglehetősen olcsó játék hülyegyerekek számára.
A kérdésre már válaszoltam, hogy én magam nem mosom, de mások megmossák- szokás kérdése. Nincs ezzel részemről semmi baj, kinek-kinek ízlése, szokása, tapasztalata szerint jó a rizs.
Mégis lenulláztak a "szakértők " másokkal egyetemben.
Azért lassan elérjük az optimális 50 %-ot XDD
Úgy tűnik, nagyon máshogy szereti mindenki :)
Mi az a mázga?
Mindenesetre köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!