Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fahéjat csigát tudok sütőporra...

Fahéjat csigát tudok sütőporral/szódabikarbónával készíteni élesztő helyett? Az alábbi receptet használnám.

Figyelt kérdés

[link]


A töltelék ebből a receptből lenne: [link]


2014. febr. 3. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A sütőpornak és a szódabikarbónának nem teljesen ugyanaz a funkciója!!! Én sütőporos receptekbe 2/3 sütőport és 1/3 szódabikarbónát használok.
2014. febr. 3. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!