SÜRGŐS! Élesztő helyett használhatok sütőport?
Figyelt kérdés
kuglófot szeretnék sütni és csak élesztőm nincsen tehetek bele sütőport helyette? ha igen mennyit?2014. jan. 11. 16:09
1/9 anonim válasza:
ha élesztős tésztát kevertél ki hozzá akkor nem : Ha kevert ,tésztás akkor igen .
2/9 anonim válasza:
Tehetsz bele, de ez nagyon sok mindentől függ. Főleg a mérettől.
3/9 A kérdező kommentje:
kb. 24 cm átmérőjű a forma
2014. jan. 11. 16:14
5/9 A kérdező kommentje:
kb. 0.35kg
2014. jan. 11. 16:20
6/9 anonim válasza:
Az nagyon kicsi tészta.Itt a késhegynyi és a csapott kávéskanál közé lőd be az adagot.
Azért ne számíts kiemelkedő eredményre az élesztővel nem veszi fel a nagysági versenyt, de legalább nem kell kidobni a tésztát.
(Csak kevés gázt termel)
Aztán ha megsült nem lesz olyan, mint várod, ráérsz akkor kidobni. A sütés-főzés ilyen. Ha mersz próbálkozni, akkor van esélyed elrontani is, de az újításnak is!
Én azért felvernék egy tojást is lazításnak a biztonság kedvéért. Tudod a sárgát külön a fehérjétől, majd a fehérjét is habbá verve lassan, óvatosan beleforgatva.
Ha szerencséd van lesz egy márványkuglófod.
De ne okolj a "lehetségesen" buta tanács miatt!
7/9 anonim válasza:
Sem az íze, sem az állaga nem lesz olyan. Ha szerencséd van, ehető lesz. Én nem kockáztatnék, de ha van kedved, próbáld ki és számolj be az eredményről!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget de nem nagyon sikerült ezzel a receptel:/ de kerestem egy sütőporos receptet és az már nagyon finom lett:)
2014. jan. 12. 15:01
9/9 anonim válasza:
SAJNÁLOM!
De legalább +próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!