Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem ragad rá a zsemlemor...

Miért nem ragad rá a zsemlemorzsa a lekváros derejére?

Figyelt kérdés
Mikor kifőztem a derejét akkor a zsemlemorzsa alig akar megmaradni rajta, a szélén meg eggyátalán nem marad meg. :/ Van valami tippetek? :)

2014. jan. 30. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:

meg piritotad?

A derélyét még melegen kell beleforgatni a morzsába.

2014. jan. 30. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Lemosni lemostad a derelyét? Lemosás után sem tapad. Még melegen ahogy kiveszed a vízből a szűrőkanállal, rögtön tedd át a pirított morzsába.
2014. jan. 30. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen megpiritottam, a zdemlemorzsának is melegnek kell lennie? :)
2014. jan. 30. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egészen kevés olajon szoktam pirítani épp ezért, hogy tapadjon és a derelyét ha kiveszed a vízből nem kell leöblíteni, hanem azon mód a prézlire tenni. Természetes addigra a prézli kihűlt, de nem baj, mert olajos és a derelye meleg.
2014. jan. 30. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!