Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsemlemorzsa helyett darált...

Zsemlemorzsa helyett darált dióban is ki lehet sütni a rántotthúst?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még csak halat sütöttem egy rész morzsa, egy rész dió bundában.
2013. jún. 3. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak tiszta dióban ne próbáld, hamar ég. keverve szokták morzsával.ha nincs prézlid, inkább csinálj egy sűrű palacsintatésztát, és abba tegyél diót.

párizsi szerű bunda lesz a húson, és a dióval finom is .

először lisztbe mártod a húst, majd a sűrű masszába, végül a forró olajba, amit hamarosan mérsékelni is kell, nehogy túlsüljön.

2013. jún. 3. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 3. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak darált dióban nem lehet! De fele zsemlemorzsa, fele dió azt úgy lehet! :)
2013. jún. 3. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Nemmel szavaznék, de semmi sem lehetetlen...

Ha kipróbálod, kérlek referálj az eredményről, lehet, hogy "feltaláltál" valamit.

Tényleg érdekelne.

2013. jún. 3. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!