Zsemlemorzsa helyett darált dióban is ki lehet sütni a rántotthúst?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:48
1/5 anonim válasza:
Én még csak halat sütöttem egy rész morzsa, egy rész dió bundában.
2/5 anonim válasza:
Csak tiszta dióban ne próbáld, hamar ég. keverve szokták morzsával.ha nincs prézlid, inkább csinálj egy sűrű palacsintatésztát, és abba tegyél diót.
párizsi szerű bunda lesz a húson, és a dióval finom is .
először lisztbe mártod a húst, majd a sűrű masszába, végül a forró olajba, amit hamarosan mérsékelni is kell, nehogy túlsüljön.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 3. 20:01
4/5 anonim válasza:
Csak darált dióban nem lehet! De fele zsemlemorzsa, fele dió azt úgy lehet! :)
5/5 doboszoli válasza:
Nemmel szavaznék, de semmi sem lehetetlen...
Ha kipróbálod, kérlek referálj az eredményről, lehet, hogy "feltaláltál" valamit.
Tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!