Adjatok tippet, mit főzzek ma?
Figyelt kérdés
Olcsót, laktatót:)2009. dec. 4. 08:04
1/14 anonim válasza:
Én paradicsomlevest,zöldborsófőzeléket tükörtojással főzök ma.
2/14 anonim válasza:
"Lucskos káposztát". Nagyon olcsó! és nagyon finom!!!Tudod, hogy hogy kell? irj ha ezt akarod és nem tudod
3/14 anonim válasza:
szia!
én nem tudom,hogy kell leírnád?én ma májgombóc levest,rakott krumplit
4/14 anonim válasza:
A káposztát megvágom, ógy vágod ahogy akarod mert egyesek direkt nagyobb kockákba, én pedig ahogy sikerül inkább vékonyabbakra, márcska azért is hogy ne kelljen olyan sokat főzzem:). Szóval megvágom, feltöltöm vizzel, hogy jól lepje el.(vizet is mind1 hogy ha véletlenül sokat raksz mert rántást készitesz a végén és az szerint majd tudod igazitani). Fontos fűszer a csombor!!!! Felétek azt hiszem h valahogy máskép hivják..borsikfű..:))))tényleg nem tudom. Na én azt szoktam beletenii jóóó sokat és egy pici kaprot is lehet. Aki nem szereti az is tehet bele mert nem érződik. Sózom, borsózom. Ha van otthon kolbász vagy valami finom húsika, vagy sonka azt is lehet bele vetni:). Amikor megfőtt a káposzta, akkor egy tepsibe teszek olajat, vágok hagymát, megpiritom, teszek még pirospaprikát is( hogy legyen szine a lucskosnak), majd liszet teszek hozzá, ami felszivja az olajat ugyhogy lehet egy kicsit több olajat is használni. Egy kicsit piritom a liszet, aztán hideg hizet töltök rá, és folyamatosan kavarom, mert az kezd sűrűsödni. Kb én 2 pohárral szoktam hozzáadni mert mind felszivja. Aztán a végén ezt beletöltöm a káposztába folyamatos kavarás mellett. És még hagyom pár percig. És kész is van!
5/14 anonim válasza:
Amúgy ez jó recept. mivel időt se vesz sokat igénybe, mivel a káposztát hagyni kell főzni, majd a végén csak a rántást bele és kész van!
6/14 anonim válasza:
Paradicsom leves, sajtos-tejfölös spagetti. Gyors és egyszerű. A kifőtt spagettit megszórom sajtal, jól megöntözöm tejföllel és betolom a forró sütőbe annyi időre, hogy a sajt meg tudjon pirulni:) Akármit is főzöl: jó étvágyat!
7/14 anonim válasza:
Jajjjj már én is nagyon kezdek éhes lenni, ahogy olvasom a recepteket!!! Mit főzől amúgy??:)
8/14 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, de nagyon finomakat főz mindenki:) az a baj nálam, hogy babával vagyok itthon, nem minden alkotóelemem van itthon, de már nem szívesen viszem őt sehova..ráadásul tejallergiás, úgyhogy sokminden ugrik...
2009. dec. 4. 08:43
9/14 anonim válasza:
Az enyém egy nagyon egyszerű és hétköznapi recept :) de én nagyon imádom és ezt fogom ma főzni: paprikáskrumpli (jó sűrűn).
Akármit is főzöl jó étvágyat hozzá.
10/14 A kérdező kommentje:
Megvan, paprikáskrumplit fogok én is főzni! Köszönöm mindnekinek a gyors válasz, és mindnekinek jó étvágyat az ebédhez:)
2009. dec. 4. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!