Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ezekből az alapanya...

Mit főzzek ezekből az alapanyagokból? Adjatok nekem ötleteket!

Figyelt kérdés

csirke comb far résszel, krumpli, egy fél fejes káposzta.

Valami finomat szeretnék aminek örülne a párom.

Alap dolgok vannak még itthon, tej, vaj, só, bors, fokhagyma, paprika, majoránna, liszt, ilyesmi.


2010. jan. 27. 09:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
tepsis krumpli, sült cs.comb, káposztasaláta
2010. jan. 27. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én káposzta főzeléket csinálnék csirke pörkölttel!Vagy sült csirkecombot, párolt káposztával!
2010. jan. 27. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim válasza:
100%
Sültkrumpli,sültcsirkrcomb,pároltkáposzta.
2010. jan. 27. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:

ÓÓ nagyon köszi! :)

Párolt káposztát hogy kell készíteni?

2010. jan. 27. 09:47
 5/13 A kérdező kommentje:

ja és hogy fűszerezzem a csirke combot? Addig oké, hogy leveszem a bőrét.. utána? mit tegyek rá? Meg kell szurkálni vagy hagyjam állni valami pácban?

Nem tudom a feleségem hogy csinálja...

2010. jan. 27. 09:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Párolt káposztát én úgy készítem,h vékonyra összevágom a káposztát, olajon megpiríok egy kis hagymát, rá a káposztát, ha van otthon alma azt is rakok bele, jól megsózom, rá cukor,ja meg örölt kömény(de elhanyagolható), fedő rá, hagyom párolódni és a végefele egy kis ecet,és ha megpuhult kész:)
2010. jan. 27. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább krumplipürét csinálnék hozzá egyébként:)
2010. jan. 27. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A combokat sózd le finoman, vagy vegetázd!Én rakok rá egy kis foghagymát, borsot, egy kis curryt ha van, és mehet a sütőbe!A tepsibe rakj egy kis vizet, és egy kis zsiradékot!Ha van otthon söröd, azt is tehetsz víz helyett, gyorsabban puhul, és nagyon finom lesz tőle a hús!
2010. jan. 27. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Le ne szedd a bőrét !! Az adja a bukéját. Én só bors, majorrana párti vagyok. Be a tepsibe, alufólia alá, aztán ha kész rápirítai.
2010. jan. 27. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
...meg azért se vedd le, mert kiszáradhat a hús! Ráérsz fogyasztás előtt, ha nem szeretitek..
2010. jan. 27. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!