Adjatok nekem ötleteket légyszi! Miket főzzek magunna, amiket egy éves kisfiam is megehet?
töltött patiszon
rakott krumpli: a fehérjét szedd le a tojáról főzés után. és eheti
paprikás krumpli
rántott patiszon
palacsinta
natúr husi párolt körettel
hal krumplipürével, neki tápszerrel
én ilyesmiket szoktam főzni
Szerintem bármit főzhetsz, és a csípőspaprikát az asztalnál tegyétek csak rá! Mi az, amit nem adsz még neki?
Fejtettbableves, almatorta, lecsó (lájtos) krumplipüré, fasírt, főzelék. Sült hús, főtt hús, tészta. Saláta, és összeaprítod. Ecet nem kell neki, esetleg citromlé.
Tojás, gomba, máj.
Az enyém a lecsó szaftját eszi csak.
Tegnap rizses hús volt, imádta, ma szilvásgombóc, azt is megette. Én mindenből megpróbálok adni neki, leveseket, tésztákat, grízes tészta, bolognai, krumplis tészta, spenót, sóska, pizzát is kóstolta, nem volt rajta csak sonka, kukoricával. Uzsonnára tegnap kukoricapelyhet kapott. Megkóstolta a kelkáposztát, azt nem ette meg. Sült csirke, a combból is adok, meg a mellehúsát is, zöldbabot is megette. Rizs, krumpli, én a sült kruplit is odaadom. Zöldköret kicsit necces, mert a borót egyenként nyomogatom ki a burokból, azt még nem eheti, úgy tudom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!