Paprikás krumpliba milyen tésztát lehet, vagy szokás belefőzni?
Figyelt kérdés
Minden megoldás érdekel.2014. jan. 23. 12:04
1/13 anonim válasza:
Én kockatésztát szoktam, de ha csigatészta van otthon, azzal csinálom úgy is szeretjük. Végeredményben mindegy. Tészta, tészta.
2/13 anonim válasza:
felénk : nokedlit szoktak bele szaggatni.
de hallottam már olyat is aki kis kagyló tésztát főzött bele.
nekem a nokedli a tuti.
4/13 anonim válasza:
A nokedli az igazi, de ha nincs kedvem, akkor lebbencstésztát tördelek össze, hogy ne legyenek olyan otrombán nagyok, ha megfőnek.
Egyébként ízlés kérdése, meg mi van éppen otthon.
6/13 acelsziv válasza:
nokedli. De anélkül is teljesen jó :D
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nem égek be a nokedlivel :D
De a többi is nagyon hasznos, mert most ilyen óhaj született, hogy legyen a paprikáskrumpliba valami tészta.
2014. jan. 23. 12:52
8/13 anonim válasza:
A paprikás krumpliba nem kell tészta.
Ha teszel bele, akkor az nem paprikás krumpli, hanem krumplis tészta lesz. Teljesen más étel.
9/13 anonim válasza:
Szaknyelven lehet, hogy más a megnevezés. A mi családunkban a paprikás krumpli alatt mindig a tésztásat értjük,ráadásul bő lével.Még nem leves, de nem is parázs.És még kolbászt is karikázunk bele.
10/13 anonim válasza:
Mi sem szoktunk tésztát főzni bele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!