Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az újhagymának a szárát is...

Az újhagymának a szárát is fel szokás használni?

Figyelt kérdés
Szemezgetek egy sonkás, újhagymás tészta recepttel és nem tudom, hogy a szárából is belevágjak e vagy csak a fejét...:)
2013. jún. 24. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én fel szoktam használni :) de inkább csak azt, ami nálunk terem a kertben, vagy a piacon olyantól veszem, akinél tudom, hogy nem vegyszereznek
2013. jún. 24. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A zöld részében sokkal több értékes anyag van, mint a fejében, ezért minél nagyobb részt célszerü felhasználni belöle.
2013. jún. 24. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Nem veszett volna kárba, mert májkrémes kenyérre pakolva imádom a szárát, de így akkor belecsapom a tésztába azt is ;)
2013. jún. 24. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, fel lehet használni a zöld szárát is!
2013. jún. 24. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Van aki felhasználja,van aki nem.


Mi szeretjük a szárát is,én felasználom az utolsó centiig,ha magában,ha kajába.

2013. jún. 25. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!