Szobaton lakásavató bulira vagyunk hivatalosak. Milyen ajándékot szokás ilyen alkalomra vinni? Gondoltam sütök valami sütit, de nincs ötletem mit.
A sütit megbeszélném a háziasszonnyal, ha ilyen alkalomra hívnak, mert szerintem minden vendég a tortában gondolkodik, a végén ott lesz vagy 10 torta, és semmi más.
A lakásba való kisebb értékű használati tárgy-ajándék mellé jó ötlet, csak arra kell vigyázni, hogy az új lakás, új berendezés, stílusába is illő legyen, no meg a tulajék ízlése szerint való.
Ez esetben pedig jó lenne tudni, mi az ami hiányzik még.
Lehet, hogy valami pár ezer Ft-os vásárlási utalványt adnék nekik borítékban + egy üveg pia, egy csokor virág + a süti kíséretében.
Vigyázz az ajándékkal!
Évekig, évtizedekig őrizgettem szekrény mélyén különböző apró, gagyi dísztárgyakat, melyek ajándékként kaptam és "nem illik kidobni", és csak szaporodott.
Aztán amikor egy teljes festés + bútorcsere előtt álltam, minden ilyen lehordtam a kuka mellé, .... fellélegeztem.
Lakásavató, haverok, barátok, ismerősök, kíváncsi szomszédok jöttek, és mindegyik hozott nekem "jajj de aranyos kis dísztárgy" ajándékot!!! :)))) Egy előszobai szekrény egyik polcán gyülekeznek!
Csak azoknak vinnék tárgyi ajándékot, akiket nagyon-nagyon jól ismerek, - beleértve az ízlésvilágukat, és a már meglévő felszerelésüket-. vásárlási utalványt sem, mert az pénznek minősül, azt pedig nem illik házavatóra adni.
legcélszerűbb a ház urának márkás ital, a ház asszonyának egy gyönyörű csokor, vagy egy cserepes orchidea.
Az ital más alkalommal is elfogy, akármennyi jön össze, a virág pedig gesztus értékű, minden nő örül neki.
Na mindenről írtunk itt, csak arról nem, amit kérdeztél:)
pl a Rákóczi túrós nagyon finom és mutatós süti, de sokféle van, majd délután talán a kérdésedre is írunk még páran:)
Szobanövényt (szép cserepeset),üveg italt.
Használati tárgyat csak akkor ha tudod hogy
13:29 folytatás,elküldte :)
szóval használati tárgyat csak akkor ha tudod hogy pont arra vágynak,pont kékben,pont akkora méretűre.
(nekünk kávéfűzűt hoztak,pedig már kinéztük azt ami pont elfér a mikró mellett,erre kaptunk egy jó drága nagy dögöt,azóta sem férünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!