Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szobaton lakásavató bulira...

Szobaton lakásavató bulira vagyunk hivatalosak. Milyen ajándékot szokás ilyen alkalomra vinni? Gondoltam sütök valami sütit, de nincs ötletem mit.

Figyelt kérdés
Valami olyan sütit kellene készítenem ami nem csak finom,de mutatós is.
2013. máj. 1. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Zebratorta, tangószelet, felhőszelet,madártejszelet,dunahullám, fantasüti, mind finomak és mutatósak, de meleg lesz, így nem egyszerű a szállítás.

Sósból a sajtosroló jutott eszembe, ami szép is és finom is nagyon. (andi konyhája pl )ott nagyok sok finom sütit találsz fázisképekkel együtt.

2013. máj. 2. 19:26
 12/13 anonim válasza:
100%
szia! van egy nagyon egyszerű torta és csak 12 éves vagyok de nekem is sikerült úgy hogy finom lett és jól is nézett ki. a neve Saint-Honoré-torta. megtalálod Lajos Mari 66 torta című könyvében. szerintem nagyon finom és ha szépen sikerül olyan kis aranyos :) sok sikert
2013. máj. 8. 21:19
 13/13 anonim válasza:
Páros fali kulcstartót is lehet vinni lakásavatóra, nagyon ötletes ajándék: [link]
2015. márc. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!