16 vagyok, most fogok először sütni. Mivel szokás a tepsi alját kikenni, ha sütit szeretnék csinálni? Mivel, ha tepsis tésztát?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 00:00
1/6 anonim válasza:
figyelj! Én sertészsírral szoktam az ujammal vékonyan bekenem mindenütt,aztán öntök bele egy kis lisztet,és forgatva,ütögetem az odalát hogy egyenletesen eligazodjon a lisz,utána ami nem ragadt rá a zsírra azt kiöntöm és jöhet rá a tészta,,,tuti nem fog lesülni!!! Ez margarinnal nem igaz,mert mindegyiknek van egy kis víztartalma és én már megszívtam vele... Minden tésztához jó módszer!!! Sok sikert! üdv!
2/6 anonim válasza:
Vékonyan kend be zsírral, utána boríts bele lisztet és ügyesen egyengesd el rajta, úgy hogy megrázogatod. Vagy egyszerűen teszel bele sütőpapírt ;)
3/6 lencsefőzelék válasza:
Én sütőpapírt szoktam bele tenni, és akkor nem kell kikenni semmivel.
4/6 minecodus válasza:
Ha sütőpapírt használsz akkor nem kell kikenni,de ha nincs otthon akkor jó vajjal,zsírral,margarinnal-kikenni.
5/6 anonim válasza:
Ahogy az első írta, az a legjobb módszer, és úgy, ahogy leírta, amennyiben nincs otthon sütőpapír.A sütőpapír nagyon kényelmes, áldásos dolog.
De az is igaz, hogy papírral nem lehet sem a gyümölcstortaformát sem az őzgerincet kibélelni, ott marad a zsíros-lisztes megoldás, ami tökéletes minden tepsihez.
6/6 anonim válasza:
Én is a sütőpapírra szavazok. Tuti jó találmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!