Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésmáj főzési ideje mennyi?

Sertésmáj főzési ideje mennyi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
5-10 perc.
2014. jan. 22. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Akár főzöd, akár sütöd, valóban nem több 5-10 percnél, de inkább az 5 körül.

Ha szaftos alapban akarod, az alapot készítsd teljesen készre, pl a dinsztelt hagymát kis vízzel főzd el teljesen puhára, majd süsd vissza zsírjára, és ebben a kész szaftban forgasd pár percig a májcsíkokat.ha már fakanállal elvágva nem jön véres lé , akkor már jó is. lehet tovább fűszerezni ízlés szerint pirospaprikával, borssal ,majorannával. sózni lehetőleg a tányéron.És azonnal kell tálalni, mert a meleg szaftban is megkeményedhet percek alatt.

A natúr májszeletet is csak pár percig kell sütni mindkét oldalán, és azonnal tálalni.

Elárulom, hogy nekem sem sikerül mindig elkapni azt a pillanatot, amikor pont jó...nagyon oda kell figyelni.

Csirkemájjal soha nincs ilyen gondom, az nem ilyen könnyen keményedik .

2014. jan. 23. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!