Sertésmáj főzési ideje mennyi?
Akár főzöd, akár sütöd, valóban nem több 5-10 percnél, de inkább az 5 körül.
Ha szaftos alapban akarod, az alapot készítsd teljesen készre, pl a dinsztelt hagymát kis vízzel főzd el teljesen puhára, majd süsd vissza zsírjára, és ebben a kész szaftban forgasd pár percig a májcsíkokat.ha már fakanállal elvágva nem jön véres lé , akkor már jó is. lehet tovább fűszerezni ízlés szerint pirospaprikával, borssal ,majorannával. sózni lehetőleg a tányéron.És azonnal kell tálalni, mert a meleg szaftban is megkeményedhet percek alatt.
A natúr májszeletet is csak pár percig kell sütni mindkét oldalán, és azonnal tálalni.
Elárulom, hogy nekem sem sikerül mindig elkapni azt a pillanatot, amikor pont jó...nagyon oda kell figyelni.
Csirkemájjal soha nincs ilyen gondom, az nem ilyen könnyen keményedik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!