Töltelék sertésmájból?
Sertésbájból szeretnénk tölteléket készíteni, de semmi husiba nem lesz betöltve, csak magában megsütve.
Biztos másabb íze lesz, mint a csirkemájas tölteléknek
Valami praktikát tudtok ajánlani, hogy érdemes elkészíteni?
Én azért csak variálnék rajta egy kicsit:
Kelkáposzta-levelet forrásban levő sós vízben egy pillanatra megfuttatnám. Amikor kihűlt, az elkészített tölteléket beletekergetném a levelekbe. Paníroznám és úgy sütném ki.
Egyrészt tartalmasabb is lenne, másrészt biztosan nem megy sülés közben szét a fincsi májas tölteléked.
Persze ez csak egy ötlet, én csináltam már így is.
Még annyit, ha esetleg félsz, hogy a tepsihez sül, zsírozott/olajozott sütőpapírt tehetsz alá. ha kiveszed a sütőből tedd vizesruhára a tepsit, így a keletkező párától
szépen elengedi a tepsiben sültet.
Köszönöm a válaszokat!
Jelentem elkészült és nagyon finom lett. Mondjuk inkább májpástétom lett, mert volt majdnem fél kiló a máj és a kenyér is kb. annyi. Több kenyeret nem mertünk bele rakni, mert akkor még hétvégén is azt ehettük volna. Így remélem ma este már el fog fogyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!