Miért nem különül el a beigliben a tészta meg a töltelék? Valahogy nem olyan szép "csigás". Az íze finom.
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 16:49
1/2 anonim válasza:
Így csinálod, akkor jónak kell lennie.
2/2 anonim válasza:
Kedves első!Köszönöm ezt a linket.Neki fogok ugrani én is a beigli sütésnek. :) Bár nem "értem" ,miért kell bele az a sok mazsola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!