Hagymás májhoz zsírt vagy olajat használjak?
Figyelt kérdés
Sertésmájat szeretnék készíteni (resztelt?), de nem tudom, melyik lenne jobb. Mindkettő van itthon.2013. ápr. 10. 11:54
1/14 anonim válasza:
Szerintem zsírral finomabb lesz. Én zsírral csinálnám.
2/14 anonim válasza:
egyértelműen zsírral
az elsőnek igaza van , finomabb lesz ;)
3/14 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem, hogy valamelyik májhoz kizárólag zsírt ajánlottak, csak arra nem, hogy a sertés vagy a csirkemájhoz.:)
2013. ápr. 10. 12:00
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A hagymán kívül tegyek még bele valamit? Erős Pista, piros arany, ilyesmit?
2013. ápr. 10. 12:01
5/14 A kérdező kommentje:
Ja és melyik zsírt? Van sima sertészsírom, kacsazsír és pecsenyezsír. Mind házi.
2013. ápr. 10. 12:03
6/14 anonim válasza:
a pecsenyezsír kicsit megbolondítja az ízét, adj neki (de éhes lettem)
7/14 anonim válasza:
Bármelyik zsír jó! Borsot tegyél bele!
8/14 anonim válasza:
A paprika keserűvé válhat, ha rögtön az elején beleteszed. Erre vigyázz!
9/14 anonim válasza:
Zsírral a legfinomabb, és mi egy kis majorannát is teszünk a hagymás /resztelt májra a borson kívül.
persze ízlés kérdése, de a májhoz nagyon passzol.
10/14 anonim válasza:
Erős Pista, Pirosarany, nagyon sósak, nem jó beletenni, mert nagyon messzire elviszi a máj ízét, és keményíti is.
Ha egy kis színt akarsz, akkor a tálaláskor, egy kis pirospaprikás szórás bőven elegendő.szinte csak dekorációként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!