Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymás májhoz zsírt vagy...

Hagymás májhoz zsírt vagy olajat használjak?

Figyelt kérdés
Sertésmájat szeretnék készíteni (resztelt?), de nem tudom, melyik lenne jobb. Mindkettő van itthon.

2013. ápr. 10. 11:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 10. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi olajat használunk! Jó hagymásan, borsosan, majorannásan, tálalásnál egy kis só és pirospaprika.
2013. ápr. 10. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek, nagyon finom lett. Az utolsó cseppig elfogyott, pedig ez nálunk ritkán fordul elő:)
2013. ápr. 10. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:

akárhogy is csináltad, leírom, hogy közönséges disznózsírral a finom, hagyma, só, bors...


aztán lehet ragozni, de az már gusztus kérdése...


krumpli, vagy foszlós kenyér...savanyúság.

2013. ápr. 11. 05:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!