Hagymás májhoz zsírt vagy olajat használjak?
Figyelt kérdés
Sertésmájat szeretnék készíteni (resztelt?), de nem tudom, melyik lenne jobb. Mindkettő van itthon.2013. ápr. 10. 11:54
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 10. 13:20
12/14 anonim válasza:
Mi olajat használunk! Jó hagymásan, borsosan, majorannásan, tálalásnál egy kis só és pirospaprika.
13/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek, nagyon finom lett. Az utolsó cseppig elfogyott, pedig ez nálunk ritkán fordul elő:)
2013. ápr. 10. 18:20
14/14 anonim válasza:
akárhogy is csináltad, leírom, hogy közönséges disznózsírral a finom, hagyma, só, bors...
aztán lehet ragozni, de az már gusztus kérdése...
krumpli, vagy foszlós kenyér...savanyúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!