Bőrös, vagy bőr nélküli csirkecombot használjak?
Ahogy gondolod . Ha szeretitek a börét hagyd rajta nyugodtan .
A rántott csirkénél én mindig leveszem ,és fokhagymás tejbe áztatom a combokat .
Ahány ház annyi szokás.
Maggi alapal én még sose csináltam combot. hagyományos panirt te is feldobhatod bármivel. A zsemlemorzsába tehetsz olajos magvakat, sajtot ,chilli pelyhet , száritott füszereket ..
Elöször is, ha már Maggis dolgot használsz, akkor abból jó nem sül ki, mert tele van mindenféle szeméttel. Sokkal okosabb lenne, ha rendesen bepaniroznád, és úgy sütnéd, akkor még ehetö is lenne.
De ettöl függetlenül teljesen mindegy, hogy börrel vahgy anélkül készited, a börrel valamennyivel zsirosabb, viszont izesebb, anélkül kevesebb benne az zsir, de ize is még kevesebb van.
A csirke bőre, mintegy alapot ad a jó panírnak- talán a Magginak is- ...
persze bőrt illetően eltérnek a vélemények,de én soha nem nyuvasztom le a csirkét.
a bőrös panír egybefogja, bezárja a finom ízeket, ami a húsban van.
jómagam a bőrt fellazítva két három helyen - éles, hegyes késsel- csontig mevégok a húsba,a bőrt visszhajtva panírozom a szokásos módon.
a csont mellől kiszivárgó "véres" lé nem buggyan át a paníron, így a rántott csirkecomb gusztusos marad.
Ha szeretitek a bőrt akkor hagyd rajta, ha nem szeretitek akkor vedd le róla.
Mi szeretjük, szóval rajta szoktuk hagyni. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!